Be My "New" Friends

Sunday, 3 February 2013

1st February 2013

Hello my readers ,
Sekejap saje da masuk February !
hah ? biaq betoi :D

What's happening to me on 1st of February ya ??? 
Actually banyak aktiviti pada hari tersebut .. Pepagi lagi da dikejutkan oleh mummy untuk bangun dari tido dan mandi . HAHA . Sebabnye na ikot mummy dgn babah ke Pasar Pagi Kampung Berjaya yg babah selalu pegi setiap Hari Jumaat tu .Aku na ikot bukan sebab ape , na menghabiskan duit je beli baju-2 yang cantik kt sana . Serious terkedu terkesima teruja dan terbaiklah tengok baju-2 dkt sana . AND I GOT TWO :) HAHA (gelak jahat)
Da penat shopping , teringin pulak na makan roti canai ! Yummy Tummy ~ Memang terbaik kalau minum  dgn milo ais kaw punya lah :D

Then ..
2nd Activity .
Sesampai je rumah, terus salin baju tolong mummy simpan lauk-pauk dan bersiang segala mak nenek yg baru beli kt market td ( segala mak nenek la sgt sedangkan tolong bersiang UDANG je ) hehee .. Habes semua aku terus mandi dan siapkan diri .. sebabnye aku kena jaga booth kt Stadium Suka Menanti haritu bersama cik eya . Bole la bestnye , nasib angin sepoi-2 bahasa haritu .. Kalau ta .... hmm bubye :)


haritu hari merah sedunia .
oke tipu :)


masa nie ondaway na g makan .
na tawu ta naik ape ..

jap eh 
jap 

.
.
.
.
.

nie dia hah ..
mana mampu nek keta mahal-2 .
( semua org tawu tipu )
:)
Kami g makan dekat Pak Hainan aritu . Aku pekena meehon tomyam with vanilla oreo blended . Sedap jugak la . Cik eya makan western delight . Yang aku pening, cik eya die bole jerit kt uncle tokey Pak Hainan tuu cakap sedap tp makan ta abes . HEQAN ! puuiii ~ Die mmg suka cari nahas ! After 20mnts later , datang pulak minah denoi nie dgn adik angkatnye . Jadi .. mmg satu Pak Hainan tuu dengaq kami gelak dan ikuti meja belakang kami pon turut gelak without any reason. Bole teqa tuu ?? hahaha .

ANTARA PHOTO-PHOTO YANG DIAMBIL DI PAK HAINAN
TERIMALAAA :)


minum air kosong luuu ~



suka disuap denoi ! hahaha . Denooi nie ngah ada  problem nan kekasihnye . HAHA


tenuk dengan geng baru qenoi !
hye qenoi .
adik-adik lagitu ..


Wawa Semput na tersemput da aku ritu . Balik-balik duk main lawan pantun bagai . Rosak abis ayat-ayat haa ..Oke baiklah takat snie dahulu ceritanye . Aku busy sekarang nie . Wahaha busy la sangat ..  :)

sekian ~

3 comments:

  1. Salam...

    Done follow ur blog...cantiknya awak ni...masya'Allah... :-)

    Terima kasih follow blog kite...
    Nice to know u :-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Nice blog...
    Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

    Follow back :)
    http://wirdinaa.blogspot.com/

    ReplyDelete